Obsah fóra koppel.cz koppel.cz
Díky, krtku...
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

výmena wifi modulu

 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra koppel.cz -> Projekty
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
lino
CDMA geek


Založen: 18.3.2008
Příspěvky: 12

PříspěvekZaslal: út březen 18, 2008 4:29 pm    Předmět: výmena wifi modulu Citovat

Ahoj

zohnal som si WL-500bv2 a rád by som vedel, či bude fungovať, keď doň vrazím miniPCI WiFi modul z notebooku namiesto toho pôvodného. Chcel by som vymeniť pôvodný 11 za 54

Dík
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
admin
Site Admin


Založen: 30.6.2002
Příspěvky: 1233
Bydliště: Prague, Czech republic

PříspěvekZaslal: út březen 18, 2008 8:42 pm    Předmět: Citovat

Pravdepodobne ne, protoze ve firmwaru k nemu nebudou drivery. Jina vec by byla, kdybyste tam nacpal modul z Gecka. Ten by fungoval - s firmwarem pro Gecko.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
lino
CDMA geek


Založen: 18.3.2008
Příspěvky: 12

PříspěvekZaslal: st březen 19, 2008 8:58 am    Předmět: Citovat

admin napsal:
Pravdepodobne ne, protoze ve firmwaru k nemu nebudou drivery. Jina vec by byla, kdybyste tam nacpal modul z Gecka. Ten by fungoval - s firmwarem pro Gecko.


V NB mam Atheros AR5005G, myslim, ze to uz niekto spominal, tento typ.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
engy
CDMA Developer


Založen: 4.11.2004
Příspěvky: 1281

PříspěvekZaslal: st březen 19, 2008 2:25 pm    Předmět: Citovat

lino napsal:
admin napsal:
Pravdepodobne ne, protoze ve firmwaru k nemu nebudou drivery. Jina vec by byla, kdybyste tam nacpal modul z Gecka. Ten by fungoval - s firmwarem pro Gecko.


V NB mam Atheros AR5005G, myslim, ze to uz niekto spominal, tento typ.

To ano, ale pod OpenWRT (snad se nepletu).
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
lino
CDMA geek


Založen: 18.3.2008
Příspěvky: 12

PříspěvekZaslal: st březen 19, 2008 10:34 pm    Předmět: Citovat

no tak som sa díval na ten OpenWRT, ale to nezvládnem Sad Sad Sad v routeri mám nahratý váš fw 1.68 a v USB je rozdvojka s 80GB FAT32 hdd a mobil Sony Ericsson k600i na 3G internet. Všetko fachá bombovo, len práca s HDD je bohovsky pomalá. Tak som myslel, že tam prásknem ten rýchlejší WiFi modul, ale vidím, že to tak ľahko nepôjde.
Nemá niekto na predaj origoš modul z 500g?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra koppel.cz -> Projekty Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Český překlad phpBB Czech - www.phpbbcz.com