Obsah fóra koppel.cz koppel.cz
Díky, krtku...
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

Web interface

 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra koppel.cz -> Projekty
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
sanktis
CDMA geek


Založen: 13.7.2009
Příspěvky: 11

PříspěvekZaslal: po červenec 13, 2009 3:46 pm    Předmět: Web interface Citovat

Ak mate niekto zaujem,upravil som webove rozhranie pre wl500gpv2 s olegovym fw 1.9.2.7-10.
Uplne nový prepisany validny kod stranok,pouzity css layout bez tabuliek.
download webui-july.2009





Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Matmar
CDMA maniac


Založen: 5.8.2008
Příspěvky: 51

PříspěvekZaslal: čt červenec 16, 2009 8:53 pm    Předmět: Citovat

Pěkná práce Wink Dá se nějakým jednoduchým způsobem spustit příkaz z promptu linuxu přes webové rozhraní?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
sanktis
CDMA geek


Založen: 13.7.2009
Příspěvky: 11

PříspěvekZaslal: pá červenec 17, 2009 8:49 am    Předmět: Citovat

Matmar napsal:
Pěkná práce Wink Dá se nějakým jednoduchým způsobem spustit příkaz z promptu linuxu přes webové rozhraní?

Nazdar,dakujem bola to trocha fuska prepisat na novo,vlastne som vyrobil
nove stranky... Sice je pravda,ze to logo vyrobil nejaky nemec,nakolko sa mi to zdalo byt sympaticke a nechcelo sa mi vyrabat nove logo ,tak siva farba v kombinacii so zltou dobre ladi... Ano samozrejme je tam v
<menu>
System Setup
» System Command (Main_AdmStatus_Content.asp)

Odtial mozes spustat prikazi
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Matmar
CDMA maniac


Založen: 5.8.2008
Příspěvky: 51

PříspěvekZaslal: pá červenec 17, 2009 8:58 am    Předmět: Citovat

To ano, ale spíš jsem myslel spustit příkaz odkazem v html. Přes php by to mělo jít přes shell_exec. Co jsem pochopil tak přes webové rozhraní routeru se odklepnutím volby v asp stránce volá přímo httpd s nějakým parametrem, je to tak? Resp. pokud zvolím například Disable Radio, co se stane?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
sanktis
CDMA geek


Založen: 13.7.2009
Příspěvky: 11

PříspěvekZaslal: pá červenec 17, 2009 9:07 am    Předmět: Citovat

Matmar napsal:
To ano, ale spíš jsem myslel spustit příkaz odkazem v html. Přes php by to mělo jít přes shell_exec. Co jsem pochopil tak přes webové rozhraní routeru se odklepnutím volby v asp stránce volá přímo httpd s nějakým parametrem, je to tak? Resp. pokud zvolím například Disable Radio, co se stane?


No v html stranke nic take nejde,cez php snad pokial ta funcia nie je zablokovana,
na beznych webostingoch urcite je bloknuta...
Tuto su nejake veci zadratovane do httpd,neviem presne co mas na mysli (spustit příkaz odkazem v html) jedine cez ten syscmd na stranke.
Ked das Disable Radio tak v podstate vypnes wifi,ja to mam tiez vypnute,momentalne nepotrebujem bezdrat...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Matmar
CDMA maniac


Založen: 5.8.2008
Příspěvky: 51

PříspěvekZaslal: pá červenec 17, 2009 9:37 am    Předmět: Citovat

Myslel jsem to tak, že na webovém rozhraní zvolím Radio Off (co to dělá je jasné Smile....ale co se provede? Spustí něco jako "wl off" nebo je na to speciální binární soubor který se dá spustit z webu s nějakým parametrem?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
sanktis
CDMA geek


Založen: 13.7.2009
Příspěvky: 11

PříspěvekZaslal: pá červenec 17, 2009 10:16 am    Předmět: Citovat

Tak urcite sa spusti nejaky kod premennej wl_radio_x,len ja neviem co je vsetko
zadratovane v httpd,ani som po tom nejak nepatral,ina vec je keby apply.cgi bol
samostatny subor,rad by som to pozrel... Stejne,k comu to potrebujes ? Funguje to ?
Funguje,tak co treba viac... aj ked je pravda,ze v php by to bolo super,ja som si len
upravil stranky a dal tomu validny html kod,proti tomu hnusu co tam nasekali indiani
z asusu su moje stranky "pohadka" Very Happy
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Matmar
CDMA maniac


Založen: 5.8.2008
Příspěvky: 51

PříspěvekZaslal: pá červenec 17, 2009 11:29 am    Předmět: Citovat

Rád bych si udělal webové rozhraní pro měření teploty a spínání spotřebiče na dálku. Dá se to udělat třeba přes php-telnet ale rád budu potřebovat šetřit systémovými prostředky routeru (hlavně RAMkou) tak jsem to chtěl vyřešit nějak přes stávající web server s ASP. PHP s modulem pro telnet můžu samozřejmě pustit na jiném vzdáleném serveru, ale tomu jsem se chtěl vyhnout. Jsou i další možnosti, nejvýhodnější mi momentálně připadá využít telnet, router budu mít připojený přes VPN takže bezpečnost problém není. Šlo mi o to zda se dá nějakým jednoduchým způsobem spustit příkaz přes webové rozhraní bez složité konfigurace a bobtnání www serveru.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
sanktis
CDMA geek


Založen: 13.7.2009
Příspěvky: 11

PříspěvekZaslal: pá červenec 17, 2009 12:04 pm    Předmět: Citovat

Tak toto ti neporadim,nemam potuchy ako funguje meranie teploty,ja mam na to jednoduchy sposob,nakolko mam router cca meter od stola,staci mi obcas prilozit
ruku na povrch a hned viem ci sa prehrieva Very Happy Very Happy ,zatial nie,funguje bez problemov
ostatne je to novy kusok... ale niekde na fore wl500g.info urcite bude navod...
krom toho ja na noc vypinam vsetko takze aj router bezi len pocas dna.


Naposledy upravil sanktis dne pá červenec 17, 2009 6:03 pm, celkově upraveno 1 krát.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Matmar
CDMA maniac


Založen: 5.8.2008
Příspěvky: 51

PříspěvekZaslal: pá červenec 17, 2009 2:23 pm    Předmět: Citovat

To jak to udělat už bych věděl, jen bych rád ten webovej kukuč k tomu......ale uvidíme, nějak to dopadne Smile Jinak V2 se asi moc zahřívat nebude ani při dlouhým provozu. U V1 je po nějakým tom roku provozu zažloutlá mřížka na vrchu. Ale mít ho někde v průvanu bez toho aby na něj pražilo slunko určitě škodit nebude Wink
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
sanktis
CDMA geek


Založen: 13.7.2009
Příspěvky: 11

PříspěvekZaslal: pá červenec 17, 2009 6:02 pm    Předmět: Citovat

No urcite sa najdu nejake navody ako to spojazdnit cez php,mozno aj v tom asus asp stejne skoro vsetky stringi volaju nvram. Tak kazdopadne mat router niekde
v chladku je urcite vyhoda... Ta kontrola teploty by mozno isla urobit aj tak,ze vo
/www na usb disku si das nejaky cgi/shell scritp a vykonat pomocou stranky,treba sa pohrat,skusat... ale mam dojem,ze som niekde na nete videl nejake veci ktore
funguju pod busybox_httpd tak skus pohladat aspon pre inspiraciu.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Matmar
CDMA maniac


Založen: 5.8.2008
Příspěvky: 51

PříspěvekZaslal: pá červenec 17, 2009 6:23 pm    Předmět: Citovat

No mě zas teplota routeru moc nezajímá, neustále poběží jen v zimě kde bude okolní teplota kolem 10ti stupňů, sledování teploty a spínání zařízení potřebuju právě k tomu abych zjistil jaká je teplota v místnosti a mohl přemostit termostat topení abych chalupu vytopil než tak pojedeme. Nápady a poznatky už bych vcelku měl, teď už to jen zrealizovat.......bude ale stejně třeba i zásah do zařízení a to tak abych v případě potřeby nepřišel o záruku Smile Ale to už jsem odbočil od tématu ...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
sanktis
CDMA geek


Založen: 13.7.2009
Příspěvky: 11

PříspěvekZaslal: pá červenec 17, 2009 10:27 pm    Předmět: Citovat

Aha,tak to nemam potuchy jak to zrealizovat... Neviem ale urcite existuje nejake
male zariadenie ktore pri urcitej teplote zopne spinac.. Ci toto nebude zbytocna robota,tak jak ako podobne funguje spinac na vodu,urcite bude aj na toto...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra koppel.cz -> Projekty Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Český překlad phpBB Czech - www.phpbbcz.com